Δομή Ασυνόδευτων Ιθάκης και Δομή Ασπροπύργου

23 Ιουνίου 2022

15.00-17.00

Εscape Athens(3ης Σεπτεμβρίου 130 και Κοδριγκτώνος γωνία, Αθήνα)

Γλώσσες: αραβικά, φαρσί, ούρντου, αγγλικά.

Πολυγλωσσικό παιχνίδι(Πολυγλωσσικό παιχνίδι σε μια επιτραπέζια πατέντα με πλανήτες. Κάθε πλανήτης αποτελεί μια γλωσσική δοκιμασία.Οι παίκτες προσπαθούν να γράψουν αραβικά,φαρσί,εβραϊκά, κινέζικα, μπενγκάλι και να εντοπίσουν κοινές ρίζες της ελληνικής με ευρωπαϊκές και ασιατικές  γλώσσες. Παράλληλα, σε άλλα στάση περιδιαβαίνουν διαλέγοντας κάρτες με φαγητά διάφορων χωρών. Οι παίκτες φτάνουν σε δύο  ομόκεντρους πλανήτες διαπιστώνοντας τους κοινούς δεσμούς με όλα τα έθνη , κράτη, φυλές ανά τους αιώνες .

Δομή Ασυνόδευτων Ιθάκης και Δομή Ασπρόπυργου

24 Ιουνίου 2022,

14.00-18.00,

Escape Athens(3ης Σεπτεμβρίου και Κοδριγκτώνος γωνία,Αθήνα)

Γλώσσες: αραβικά, φαρσί, ούρντου, αγγλικά.

Πολυπολιτισμική μουσική , χορός,τέχνες:Χορός Dabke από Παλαιστίνιους ωφελούμενους, αμανέδες με τη συνοδεία μπουζουκιού και κιθάρας, Χοροί του Πακιστάν, δημιουργία bracelet με πολύχρωμα κορδόνια.

Πληροφορίες: Mπαλατσούκα Φωτεινή, 6974569305

Το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων )είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα με επίκεντρο την εκπαίδευση, το περιβάλλον και την έμφυλη βία. Παράλληλα, προωθεί την υπογραφή της Χάρτας της Διαφορετικότητας σε πολλαπλές επιχειρήσεις(Diversity Charter).

Σχετικά με το προσφυγικό φιλοξενεί ασυνόδευτους ανήλικους σε 3 Δομές(Ιθάκη-Αθήνα,Ασπρόπυργος,Λάρισα-Καρίτσα).