ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Εγγράψτε τη δράση σας! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να συμμετέχετε στο Refugee Week Greece 2024!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Refugee Week Greece επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Ελάτε να γιορτάσουμε από τις 17 έως τις 23 Ιουνίου. Φέτος η θεματική του φεστιβάλ μας είναι «Το σπίτι μας». Σας καλούμε να εγγράψετε την δράση σας στο πλαίσιο του φεστιβάλ, να μας συντροφεύσετε και να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία.

Tο Refugee Week Greece είναι ένα ανοιχτό και πλήρως προσβάσιμο φεστιβάλ που απευθύνεται σε ανθρωπιστικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς, καθώς και τις ίδιες προσφυγικές και μεταναστευτικές κοινότητες. Πιστεύουμε ακράδαντα στη σημασία και στις αξίες της ισότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Δεσμευόμαστε να προωθούμε την ισότητα ευκαιριών για τους διοργανωτές εκδηλώσεων, τους οργανισμούς και το κοινό που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις μας. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε και να τιμήσουμε την ποικιλομορφία στις κοινότητες, και να αναγνωρίσουμε την αξία της συνεισφοράς του κάθε ατόμου.

Το Refugee Week είναι μια πλατφόρμα συμμετοχής και έκφρασης και ο/η καθένας/καθεμία μπορεί να λάβει μέρος διοργανώνοντας ή συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση ή δραστηριότητα.

Θέλετε να οργανώσετε κάποια δράση για το Refugee Week Greece 2024;

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής. Η δράση σας θα προστεθεί στο φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεών της εβδομάδας του Φεστιβάλ μας. Από μια μικρή δράση μέχρι μια μεγάλη διοργάνωση θα χαρούμε να γίνετε μέρος του φεστιβάλ!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εντός της φόρμας μπορείτε να μας ενημερώσετε αν χρειάζεστε βοήθεια με την εύρεση χώρων ή/και πόρων, ή έχετε ανάγκη από δικτύωση με άλλες οργανώσεις. Η διοργάνωση δεν παρέχει οικονομική βοήθεια. Η διοργάνωση δεν είναι υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν ατομικότητες/συλλογικότητες στο πλαίσιο του Refugee Week Greece.

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο Refugee Week Greece 2024 διοργανώνοντας μια εκδήλωση ή δραστηριότητα. Αυτό που θα οργανώσετε είναι πλήρως στο χέρι σας – καμία εκδήλωση ή δραστηριότητα δεν είναι ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή. Στο παρελθόν, είχαμε τα πάντα από φεστιβάλ σε πόλεις, ομαδικές βόλτες, εκθέσεις, προβολές ταινιών, ξεναγήσεις σε μουσεία, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, δημόσιες ομιλίες, δραστηριότητες σε σχολεία και πολλά ακόμη!

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να οργανώσετε κάποια δράση και χρειάζεστε κάποια βοήθεια. Για έμπνευση ή για να ξεκινήσετε την εκδήλωσή σας, δείτε το Event Organiser Pack. Μπορείτε επίσης να δείτε τα social media μας για ιδέες ή για να συνδεθείτε με άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Facebook Instagram LinkedIn