ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ελάτε στην Ομάδα μας και Κάντε την Καταλυτική Διαφορά!

Ελάτε στο Refugee Week Greece, που θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 23 Ιουνίου, και παίξτε έναν ζωτικό ρόλο στη δημιουργία μιας ευσυνείδητης και ανθεκτικής κοινότητας.

Στο Refugee Week Greece, πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας και την επίδραση των συλλογικών προσπαθειών και καλούμε αφοσιωμένα άτομα να γίνουν κινητήριες δυνάμεις για θετική αλλαγή ενώ εντάσσονται στην παθιασμένη ομάδα εθελοντών μας. Καθώς γιορτάζουμε τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα και την ανθεκτικότητα όσων έχουν βιώσει την αναγκαστική μετανάστευση, η συμμετοχή σας μπορεί να έχει σημαντική σημασία, συμβάλλοντας σε ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που προάγει την κατανόηση και την ενότητα στην ποικίλη μας κοινότητα.

Ευκαιρίες Εργασίας

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Θα σας ενημερώσουμε μέσω της ιστοσελίδας μας και των κοινωνικών μέσων μας για οποιεσδήποτε διαθέσιμες θέσεις.

Πρακτική Άσκηση

Υποδεχόμαστε φοιτητές των δημόσιων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Ελλάδας για πρακτική άσκηση. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα σας για να δείτε αν αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για εσάς.

Ευκαιρίες Εθελοντισμού

Ο εθελοντισμός στο Refugee Week Greece είναι μια ευκαιρία να γίνετε ένα αναπόσπαστο κομμάτι του δημιουργήσοντας ένα φιλόξενο και μοναδικό περιβάλλον. Ως εθελοντής, θα αποκτήσετε περισσότερα από απλά ένα αίσθημα εκπλήρωσης – θα είστε ένας κύριος παίκτης σε ένα κίνημα που εκτιμά τη μοναδική σας συμβολή. Ο εθελοντισμός στο Refugee Week Greece θα απαιτήσει συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια του μήνα Refugee Week Greece και θα είναι σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και τη διαθεσιμότητά σας.

Αυτά είναι τα οφέλη για εσάς:

  • Προσωπική Ανάπτυξη: Αναπτύξτε και βελτιώστε τις δεξιότητές σας μέσω της πρακτικής εμπειρίας σε διάφορους ρόλους που προσαρμόζονται στα ενδιαφέροντά σας.
  • Ευκαιρίες Δικτύωσης: Συνδεθείτε με άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα, καλλιτέχνες και οργανώσεις στους τομείς της τέχνης, της πολιτιστικής και της κοινωνικής επίδρασης.
  • Πολιτιστική Συμμετοχή: Εμπλακείτε στη ζωντανή ατμόσφαιρα του φεστιβάλ μας, παρακολουθώντας εργαστήρια, εκδηλώσεις και παραστάσεις.
  • Επιδραστικές Συνεισφορές: Δείτε την άμεση επίδραση των προσπαθειών σας στη δημιουργία μιας θετικής και διαρκούς εμπειρίας για τους συμμετέχοντες.

Πώς να Συμμετέχετε:

Για να ξεκινήσετε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, στείλτε μας email στο refugeeweekgreece@gmail.com, παρέχοντας:

  • Το όνομά ας
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Τις γλώσσες που μιλάτε
  • Διαθεσιμότητα μεταξύ Δευτέρας, 17 Ιουνίου, και Κυριακής, 23 Ιουνίου
  • Μπορείτε να εκφράσετε τον προτιμώμενο ρόλο σας και να μοιραστείτε οποιεσδήποτε σχετικές δεξιότητες ή εμπειρίες.

Να θυμάστε, η συνεισφορά σας έχει σημασία!

Σας ευχαριστούμε για τη δέσμευσή σας να δημιουργήσετε μια πιο συμπεριληπτική κοινωνία. Ανυπομονούμε να σας έχουμε ως εθελοντή στο Refugee Week Greece!