ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να ακούσουμε από εσάς. Είτε έχετε μια ερώτηση, μια ιδέα, είτε οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να συζητήσουμε, είμαστε εδώ για εσάς.

Email: refugeeweekgreece@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 698 3050292

WhatsApp/Viber (σε όλες τις γλώσσες): +30 698 3050292

Η σελίδα μας με τις Συχνές Ερωτήσεις έχει απαντήσεις σε αρκετές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Refugee Week.

  • Το Refugee Week Greece είναι ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται από την κοινότητα, ανοιχτό για όλους, πλήρως προσβάσιμο. Πιστεύουμε ακράδαντα στη σημασία και τις αξίες της ισότητας και της ποικιλομορφίας και δεσμευόμαστε να προωθούμε την ισότητα ευκαιριών για τους διοργανωτές εκδηλώσεων, τις οργανώσεις και το κοινό που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις μας. Σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε και να γιορτάσουμε την ποικιλομορφία της κοινότητάς μας και να αναγνωρίσουμε την αξία της συνεισφοράς κάθε ατόμου.

  • Το refugeeweek.gr δεσμεύεται να παρέχει μια ιστοσελίδα που είναι προσβάσιμη στο ευρύτερο δυνατό κοινό, ανεξαρτήτως τεχνολογίας ή γλωσσικής ικανότητας. Εργαζόμαστε ενεργά για την αύξηση της προσβασιμότητας και της χρηστικότητας της ιστοσελίδας μας και, κατά την προσπάθειά μας αυτή, συμμορφωνόμαστε με πολλά από τα διαθέσιμα πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές. Αν χρειάζεστε τις παραπάνω πληροφορίες σε εναλλακτική μορφή ή γλώσσα, παρακαλούμε καλέστε μας στο 698 30 50 292 και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ενσωματώσουμε τις ανάγκες σας.